Majalah Desainer
Majalah Desainer
Spa, Saloon Kaendahan

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Saloon Kaendahan Komplek sing dumadi saka telung lantai. Pérangan njero ruangan kaping pisanan lan kaping pindho kanthi gaya ruang. Dumunung ing lobi lan lima aula kanthi kolam renang lan zona SPA. Ruang saben aula sing dilengkapi teknologi kanthi macem-macem, bentuk laconic paling gampang, aman lan nyaman. Saben ruangan duwe rencana warna. Unsur futurisme lan surrealisme ditawakake sing negesake identitas interior. Ing bale lantai 3, restoran lan nomer SPA hotel penulis

Jeneng proyek : LYNX CLUB Business & Beauty, Jeneng desainer : Gurleva Marina, Jeneng Klien : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Saloon Kaendahan

Rancang gedhe iki minangka penghargaan penghargaan desain tembaga ing kompetisi desain arsitektur, bangunan lan struktur. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain perancang penghargaan tembaga kanggo nemokake arsitektur, inovatif, asli lan desain seni sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.