Majalah Desainer
Majalah Desainer
Cahya

Louvre

Cahya Lampu Louvre minangka lampu meja interaktif sing diilhami dening srengenge musim panas Yunani sing gampang diluncurake saka shutter tertutup liwat Louvres. Dianggep 20 dering, 6 saka gabus lan 14 saka Plexiglas, sing ngganti tatanan kanthi cara sing gampang dimainake supaya ngowahi bedhuhan, volume lan estetika pungkasan cahya miturut pilihan lan kabutuhan pangguna. Cahya ngliwati materi lan nyebabake panyebaran, mula ora ana bayangan sing katon ing awake dhewe. Rings kanthi papan sing beda-beda menehi kesempatan kombinasi tanpa pungkasan, kustomisasi aman lan kontrol lampu total.

Desain Sandhangan

Sidharth kumar

Desain Sandhangan NS GAIA minangka label wanita kontemporer sing asalé saka New Delhi sing sugih ing desain unik lan teknik kain. Merek minangka pendukung gedhe saka produksi mindful lan kabeh bisa muter lan daur ulang. Pentinge faktor iki ditampilake ing pilar jeneng, 'N' lan 'S' ing NS GAIA sing ngadeg kanggo Alam lan Kemampanan. Pendhaftaran NS GAIA "kurang luwih". Label kasebut nduweni peran aktif ing gerakan fashion sing alon kanthi njamin pangaruh lingkungane sithik.

Arsitektur Panggunaan Campuran

Shan Shui Plaza

Arsitektur Panggunaan Campuran Dumunung ing kutha sajarah Xi'an, ing antarane pusat bisnis lan kali TaoHuaTan, proyek kasebut ora mung nggandhengake kepungkur lan saiki, nanging uga kutha lan alam. Diilhami dening dongeng Tionghoa sing mekar ing musim Peach, proyek kasebut nawakake panggonan paradisiak lan papan kerja kanthi menehi hubungan sing cedhak karo alam. Ing budaya Tionghoa, filsafat banyu gunung (Shan Shui) duwe makna sing penting babagan hubungane manungsa lan alam, mula kanthi njupuk kesempatan ing malang ing situs kasebut, proyek kasebut nawakake papan sing nggambarake filsafat Shan Shui ing kutha kasebut.

Identitas Perusahaan

film festival

Identitas Perusahaan "Sinema, ahoy" minangka slogan kanggo Festival Film Eropa nomer loro ing Kuba. Minangka bagean saka konsep desain sing fokus ing lelungan minangka cara nyambungake budaya. Desain kasebut nuwuhake perjalanan kapal pelayaran sing lelungan saka Eropa menyang Havana kanthi film. Desain undhangan lan tiket kanggo festival iki inspirasi saka paspor lan papan asale sing digunakake para wisatawan ing saindenging jagad iki. Gagasan lelungan liwat film kasebut nyengkuyung masyarakat supaya bisa nrima lan penasaran karo ijol-ijolan budaya.

Lampu

Little Kong

Lampu Little Kong minangka seri lampu ambien sing ngemot filsafat oriental. Estetika Oriental menehi perhatian gedhe babagan hubungan virtual lan nyata, lengkap lan kosong. Ndhelikake LED kanthi cagak ing logam ora mung njamin ruangan kosong lan kemurnian lampu lampiran nanging uga mbedakake Kong saka lampu liyane. Desainer ngerteni kerajinan sing bisa ditindakake sawise luwih saka 30 kali eksperimen kanggo nampilake cahya lan macem-macem tekstur kanthi sampurna, sing nggawe pengalaman lampu sing luar biasa. Dasar ndhukung kabel nirkabel lan duwe port USB. Iki bisa diuripake utawa mateni mung kanthi ngusap tangan.

Panganan Cemilan

Have Fun Duck Gift Box

Panganan Cemilan Kothak hadiah "Have Fun Duck" minangka kothak hadiah khusus kanggo wong enom. Diilhami dening dolanan gaya game piksel, game lan film, desain kasebut nggambarake "kutha panganan" kanggo wong enom kanthi gambaran sing menarik lan rinci. Gambar IP bakal diintegrasi menyang lurung-lurung ing kutha lan wong enom seneng olahraga, musik, hip-hop lan kegiatan hiburan liyane. Sinau dolanan olahraga sing nyenengake nalika nyenengake panganan, nyatakake gaya urip sing enom, nyenengake lan seneng.

Legenda desain dina

Perancang legendaris lan karya penghargaan sing bisa ditampa.

Desain Legenda minangka desainer sing misuwur banget sing nggawe World kita dadi papan sing apik kanthi rancangan sing apik. Temokake desainer legendaris lan desain produk inovatif, karya seni asli, arsitektur kreatif, desain busana lan strategi desain sing luar biasa. Seneng lan njelajah karya desain asli saka para perancang, seniman, arsitek, arsitek, inovator lan merek ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo desain kreatif.