Majalah Desainer
Majalah Desainer
Speaker Portabel

Seda

Speaker Portabel Seda minangka piranti fungsionalitas dhasar teknologi intelijen. Sing nduwèni pena ing tengah yaiku penyelenggara ruang. Kajaba iku, fitur digital minangka port USB lan Sambungan Bluetooth ndadekake minangka portabel pamuter lan speaker nganggo area omah nggunakake adaption. Bar cahya sing dipasang ing awak njaba dianggo minangka lampu meja. Kajaba iku, tampilan sing nyenengake sing nyenengake, supaya ware ngarep bisa digunakake ing desain interior. Kajaba iku, nggunakake papan kanthi cara sing luwih apik yaiku salah sawijining fitur penting Seda.

Kantor

Phuket VIP Mercury

Kantor Adhedhasar tema keterbukaan lan eksplorasi jero merek, njelajah desain lan nggawe integrasi visual babagan extensibilitas visual lan crita merek karo planet kasebut minangka unsur kreatif utama. Rencana kasebut ngatasi telung masalah ing ngisor iki kanthi pikirane visual anyar: Imbangan ruang lan fungsi ruang; Divisi lan gabungan ruang fungsional; Reguler lan owah-owahan gaya ruang dhasar.

Situs Web

Travel

Situs Web Desain kasebut nggunakake gaya minimalis, supaya ora kakehan pengalaman pangguna karo informasi sing ora perlu. Sampeyan uga angel banget nggunakake gaya minimalis ing industri perjalanan wiwit padha karo desain sing gampang lan jelas, pangguna kudu entuk informasi lengkap babagan lelungan kasebut lan iki ora gampang digabung.

Tuwung Kopi Lan Piring

WithDelight

Tuwung Kopi Lan Piring Nglayani panganan sing nganggo ukuran cokotan kanthi gigir ing sisih kopi, kalebu budaya saka macem-macem budaya. Nanging, saos konvensional, ngrawat geser menyang cangkir kopi panas lan kelet utawa udan saka tumpahan kopi. Kanggo ngindhari iki, cangkir kopi iki duwe saucer kanthi slot darmabakti supaya kopi ngruwat ing panggonan. Amarga kopi minangka salah sawijining minuman panas sing nyintesis, ningkatake kualitas pengalaman ngombe kopi penting kanggo gegayutan saben dinane.

Merek Lan Kemasan

Leman Jewelry

Merek Lan Kemasan Solusi Visual kanggo identitas anyar Leman Barang minangka sistem anyar sing lengkap kanggo mbabarake rasa mewah, kepenak lan canggih. Logam anyar sing diilhami dening proses kerja Leman, layanan desain haute couture, kanthi nggawe kabeh bentuk berlian sing ngubengi simbol bintang utawa simbol cemlorot, nggawe simbol sing canggih lan uga nyuarakake efek sing sumunar berlian. Saklajengipun, kabeh bahan tambahan digawe karo rincian kualitas kanggo nyorot lan nambah mewah kabeh unsur visual anyar.

Pameran

LuYu

Pameran Art mempengaruhi urip lan urip nggawa refleksi lan interpretasi seni sing jero. Jarak antarane seni lan urip bisa uga diwiwiti saben dina. Yen sampeyan mangan kabeh panganan kanthi ati-ati, sampeyan bisa nggawe seni dadi seni. Pencipta desainer uga seni, sing digawe kanthi pikirane dhewe. Teknik minangka alat, lan ekspresi minangka asil. Mung kanthi pikirane, bakal ana karya sing apik.

Legenda desain dina

Perancang legendaris lan karya penghargaan sing bisa ditampa.

Desain Legenda minangka desainer sing misuwur banget sing nggawe World kita dadi papan sing apik kanthi rancangan sing apik. Temokake desainer legendaris lan desain produk inovatif, karya seni asli, arsitektur kreatif, desain busana lan strategi desain sing luar biasa. Seneng lan njelajah karya desain asli saka para perancang, seniman, arsitek, arsitek, inovator lan merek ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo desain kreatif.