Majalah Desainer
Majalah Desainer
Ruang Kantor

Samlee

Ruang Kantor Tanpa rincian fussy, Kantor Samlee dirancang kanthi estetika oriental kesederhanaan. Konsep iki cocog karo kutha berkembang kanthi cepet. Ing masyarakat informasi sing mlaku banget iki, proyek kasebut menehi sesambungan interaktif ing antarane kutha, pakaryan lan wong - jinis hubungan sing sithik banget karo kegiatan lan inersia; overlay transparan; permeasi kosong.

Asrama Siswa

Koza Ipek Loft

Asrama Siswa Koza Ipek Loft dirancang dening studio craft312 minangka pusat tamu siswa lan pusat pemuda kanthi kapasitas 240 kasur ing 8000 m2 wilayah. Konsentrasi Koza Ipek Loft rampung ing wulan Mei 2013. Ing umum, mlebu tamu, akses pusat pemuda, restoran, ruangan konferensi lan foyer, dewan belajar, kamar, lan kantor administratif ing gunggunge 12 gedhong gedung sing dumadi saka inovatif, modern lan modern. papan sing kepenak wis dirancang. Kamar kanggo 2 wong ing sel inti sing diatur miturut saben lantai, rong kompartemen lan panggunaan 24 wong.

Bangunan Kantor

Jansen Campus

Bangunan Kantor Bangunan iki minangka tambahan anyar kanggo garis langit, sing nyambungake area industri lan kutha lawas lan njupuk wujud segitiga saka bumbung tradisional Oberriet. Proyék nggabungake teknologi sing inovatif, kalebu rincian lan bahan anyar lan standar standar bangunan sustainable 'Minergie' Swiss. Fasad kasebut ditutupi ing bolong Rheinzink perforated gelap sing disemprotake kanthi matesi kepadatan nada kayu ing wilayah sekitar. Ruang kerja sing disesuaikan yaiku rencana mbukak lan geometri irisan bangunan metu menyang Rheintal.

Kamar Pameran

Segmentation

Kamar Pameran Sepatu alus empuk ora bisa dilalekake nalika nginterpretasi papan kasebut. Kanggo makili klompok elegan klompok liyane sing ditampilake ing papan iki, langit-langit lapisan kapindho lan wolung komponen lampu desain eksklusif, nalika nggawe swasana ati, sekaligus nggawe awake dhewe nganggo garis amorph ing papan iki.

Kamar Pameran

CHAMELEON

Kamar Pameran Tema lounge yaiku teknologi sing menehi layanan pameran. Garis-garis pameran ing langit-langit lan tembok, dirancang minangka nyatakake teknologi sepatu sing ditampilake ing kabeh kamar pameran, ngimpor lan Pabrik ing pabrik sing ana ing sandhinge bangunan kasebut.Ceiling lan tembok, sing dirancang nganggo form gratis, nalika ngumpulake kanthi saenipun, nggunakake teknologi CAD-CAM.Barrisol sing ngasilake ing Prancis, perabot mdf lacquer sing ngasilake ing sisih Istanbul Eropa, sistem RGB Led sing ngasilake ing sisih Asia ing Istanbul, tanpa pangukuran lan latihan ing langit-langit sing digantung .

Omah Omah

Monochromatic Space

Omah Omah Ruang Monochromatic minangka omah kanggo kulawarga lan proyek kasebut yaiku babagan ngowahi ruang tamu ing tingkat lemah kanggo nggabungake kabutuhan khusus para pamilik anyar. Sampeyan kudu grapyak kanggo wong tuwa; duwe desain interior kontemporer; papan panyimpenan umpetan sing umume akeh; lan rancangan kasebut kudu digabung supaya bisa nggunakake perabotan lawas. Summerhaus D'zign melu konsultan desain interior kanggo nggawe ruang fungsional kanggo saben dinane.