Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kran Banyu

Electra

Kran Banyu Elektron sing ora duwe pegangan sing kapisah narik kawigaten kanggo kabeh wong amarga keindahan lan penampilan sing cerdas ditemtokake unik kanggo pawon. Tarik mixer sink sink digital menehi pangguna kebebasan obah ing pawon nalika nawakake pilihan rong fungsi aliran sing beda. Ing wilayah ngarep electra, pad elektronik menehi akses menyang kabeh fungsi, sanajan semprotan dipasang menyang spout utawa ing tangan nganggo mung pucuk driji, sampeyan bisa ngontrol.

Jeneng proyek : Electra, Jeneng desainer : E.C.A. Design Team, Jeneng Klien : E.C.A - Valfsel Armat├╝r Sanayi A.┼č..

Electra Kran Banyu

Desain luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain platinum ing kompetisi desain game dolanan, game lan hobi. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain para pemenang penghargaan platinum kanggo nemokake akeh karya desain game, dolanan, lan game hobi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.