Majalah Desainer
Majalah Desainer
Animasi 3D

Alignment to Air

Animasi 3D Minangka animasi huruf kreatif, Jin diwiwiti kanthi abjad A. Lan, nalika nggayuh langkah konsep, dheweke nyoba ndeleng swasana sing luwih kuat sing nggambarake filsafat sing cukup aktif nanging ngatur kanthi bebarengan. Sadawane dalan, dheweke ngucapake tembung-tembung sing konflik kanthi tenanan kanggo menehi ide kanthi cara kaya laras udara sing dadi judhul proyek iki. Ing pikirane, animasi menehi wektu sing luwih tepat lan alus ing tembung pisanan. Ing sisih liya, pungkasane vibe rada fleksibel lan ngeculake surat pungkasan.

Desain Web Lan Ux

Si Me Quiero

Desain Web Lan Ux Sí, situs web Me Quiero minangka papan sing mbantu dadi awake dhewe. Kanggo nindakake proyek kasebut, wawancara kudu ditindakake lan konteks sosial lan budaya sing ana hubungane karo wanita kudu diteliti; ramalan dheweke ing masyarakat lan karo awake dhewe. Kesimpulan manawa web bakal dadi iringan lan bakal ditindakake kanthi cara mbantu nulung dhewe. Ing desain kasebut ditampilake kesederhanaan karo nada netral nggunakake kontras abang kanggo nggambarake tumindak tartamtu, warna merek saka buku sing diterbitake dening klien. Inspirasi kasebut asale saka seni konstruktivisme.

Desain Label Anggur

314 pi

Desain Label Anggur Nyobi ngombe anggur minangka proses sing ora tau nate tumuju dalan anyar lan aroma sing beda-beda. Urutan tanpa wates pi, nomer ora rasional karo decimals telas tanpa ngerti sing pungkasan yaiku inspirasi kanggo jeneng anggur iki tanpa sulfites. Desain kasebut tujuane kanggo nampilake fitur 3,14 seri anggur ing sorotan kasebut tinimbang ora ndhelikake gambar utawa grafis. Sawise pendekatan minimalis lan prasaja, label kasebut nuduhake mung ciri nyata saka anggur alami iki amarga bisa ditemokake ing notebook Oenologist.

Buku

ZhuZi Art

Buku Serangkaian edisi buku kanggo karya kaligrafi tradisional Cina lan lukisan diterbitake dening Museum Seni Nanjing Zhuzi. Kanthi sejarah lan teknik sing apik banget, lukisan tradhisional lan kaligrafi Cina dianggep penting kanggo banding banget. Nalika ngrancang koleksi kasebut, wujud, warna, lan garis abstrak digunakake kanggo nggawe sensualitas sing konsisten lan nyorot papan kosong ing lakaran. Tanpa upaya bertepatan karo seniman nganggo gaya tradhisional lan kaligrafi.

Fotografi

The Japanese Forest

Fotografi Hutan Jepang dijupuk saka sudut pandang agama Jepang. Salah sawijining agama Jepang kuno yaiku Animisme. Animisme minangka kapercayan manawa makhluk non-manungsa, isih urip (mineral, artefak, lan liya-liyane) lan barang sing ora katon uga duwe tujuwan. Fotografi meh padha karo iki. Masaru Eguchi yaiku njupuk kedadeyan sing ngrasakake subjek. Wit, suket lan mineral ngrasakake karep urip. Malah malah artefak kayata bendungan sing tansaya suwe nganti suwe ngrasa bakal. Kaya dene sampeyan ndeleng alam sing ora cocog, mbesuk bakal ndeleng pemandangan sing ana saiki.

Koleksi Kosmetik

Woman Flower

Koleksi Kosmetik Koleksi iki diilhami dening gaya busana exaggerated saka wanita Eropa abad pertengahan lan bentuk tampilan manuk. Desainer ngekstrak bentuk loro lan digunakake minangka prototipe kreatif lan digabungake karo desain produk kanggo nggawe wujud lan rasa fashion sing unik, nuduhake wujud sing sugih lan dinamis.