Majalah Desainer
Majalah Desainer
Bioskop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioskop "Pixel" minangka unsur dhasar gambar, desainer njelajah hubungan gerakan lan piksel dadi tema desain iki. "Pixel" ditrapake ing pirang-pirang wilayah ing bioskop. Balai petani kothak mlebu omah amplop sudhut mlengkung kanthi luwih saka 6000 panel stainless steel. Tembok tampilan fitur dihiasi kanthi jumlah alun-alun kothak sing protruding saka tembok nampilake jeneng sinema sing apik banget. Ing bioskop iki, kabeh wong bakal nikmati swasana gedhe saka digital digital sing digawe saka kohesi kabeh unsur "Pixel".

Jeneng proyek : Wuhan Pixel Box Cinema, Jeneng desainer : One Plus Partnership Limited, Jeneng Klien : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Bioskop

Desain luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain platinum ing kompetisi desain game dolanan, game lan hobi. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain para pemenang penghargaan platinum kanggo nemokake akeh karya desain game, dolanan, lan game hobi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.