Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kamar Pameran

From The Future

Kamar Pameran Pameran: Ing kamar pameran, sepatu olahraga lan peralatan olahraga, sing diprodhuksi nganggo teknologi injeksi, dituduhake. Panggonan kasebut, kaya diprodhuksi nganggo cet injeksi sing mencet. Ing cara manufaktur ing papan kasebut, potongan perabot kaya yen diproduksi karo cet injeksi supaya bisa ngasilake kabeh. Dalan jahitan kasar sing ana ing langit-langit, lemes babagan visibilitas teknologi.

Jeneng proyek : From The Future, Jeneng desainer : Ayhan G├╝neri, Jeneng Klien : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

From The Future Kamar Pameran

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.