Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kamar Pameran

From The Future

Kamar Pameran Pameran: Ing kamar pameran, sepatu olahraga lan peralatan olahraga, sing diprodhuksi nganggo teknologi injeksi, dituduhake. Panggonan kasebut, kaya diprodhuksi nganggo cet injeksi sing mencet. Ing cara manufaktur ing papan kasebut, potongan perabot kaya yen diproduksi karo cet injeksi supaya bisa ngasilake kabeh. Dalan jahitan kasar sing ana ing langit-langit, lemes babagan visibilitas teknologi.

Jeneng proyek : From The Future, Jeneng desainer : Ayhan G├╝neri, Jeneng Klien : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

From The Future Kamar Pameran

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Legenda desain dina

Perancang legendaris lan karya penghargaan sing bisa ditampa.

Desain Legenda minangka desainer sing misuwur banget sing nggawe World kita dadi papan sing apik kanthi rancangan sing apik. Temokake desainer legendaris lan desain produk inovatif, karya seni asli, arsitektur kreatif, desain busana lan strategi desain sing luar biasa. Seneng lan njelajah karya desain asli saka para perancang, seniman, arsitek, arsitek, inovator lan merek ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo desain kreatif.