Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kamar Pameran

From The Nature

Kamar Pameran Papan sing makili alam, sing nolak manungsa kanggo nggayuh awake dhewe. Ing papan kasebut, kayu alami sing mung dadi tekstur beton, ucul saka konkrit konkrit lan munggah langit biru sing menehi langit ing pojok papan. Rising amplop ing papan kasebut kaya jaring lan yen ora kena nutul dhewe. Idea iki tumpang tindhakake logika sepatu kasual sing ditampilake ing kamar pameran. Desain visual eksklusif sing digunakake ing tembok, tegese polusi alam.Kebalasan epoksi keturunan 4 mm lan nutupi ing darat, saengga nyonto lapisan banyu intensif.

Jeneng proyek : From The Nature, Jeneng desainer : Ayhan G├╝neri, Jeneng Klien : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

From The Nature Kamar Pameran

Rancang gedhe iki minangka penghargaan penghargaan desain tembaga ing kompetisi desain arsitektur, bangunan lan struktur. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain perancang penghargaan tembaga kanggo nemokake arsitektur, inovatif, asli lan desain seni sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.