Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kamar Pameran

From The Nature

Kamar Pameran Papan sing makili alam, sing nolak manungsa kanggo nggayuh awake dhewe. Ing papan kasebut, kayu alami sing mung dadi tekstur beton, ucul saka konkrit konkrit lan munggah langit biru sing menehi langit ing pojok papan. Rising amplop ing papan kasebut kaya jaring lan yen ora kena nutul dhewe. Idea iki tumpang tindhakake logika sepatu kasual sing ditampilake ing kamar pameran. Desain visual eksklusif sing digunakake ing tembok, tegese polusi alam.Kebalasan epoksi keturunan 4 mm lan nutupi ing darat, saengga nyonto lapisan banyu intensif.

Jeneng proyek : From The Nature, Jeneng desainer : Ayhan G├╝neri, Jeneng Klien : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

From The Nature Kamar Pameran

Rancang gedhe iki minangka penghargaan penghargaan desain tembaga ing kompetisi desain arsitektur, bangunan lan struktur. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain perancang penghargaan tembaga kanggo nemokake arsitektur, inovatif, asli lan desain seni sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Tim desain dina

Tim desain paling apik ing donya.

Kadhangkala sampeyan kudu tim desainer sing gedhe banget kanggo desain kanthi saestu desain. Saben dina, kita nampilake tim desain sing inovatif lan kreatif sing apik kanggo ngasilake penghargaan. Jelajahi lan nemokake arsitektur asli lan kreatif, desain, mode, desain grafis lan strategi desain sing apik saka tim desain ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo karya asli dening desainer master agung.