Majalah Desainer
Majalah Desainer
Seni Digital

Surface

Seni Digital Sifat ethereal saka potongan kasebut nyebabake nyata. Gagasan kasebut asale saka nggunakake banyu minangka unsur kanggo menehi konsep lumahing lan dadi permukaan. Desainer duwe karep kanggo ngenalake identitas lan peran sing ana ing saubenge kita. Kanggo dheweke, kita "permukaan" nalika nuduhake prekara saka awake dhewe.

Jeneng proyek : Surface, Jeneng desainer : Gr├ęgoire A. Meyer, Jeneng Klien : .

Surface Seni Digital

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.