Majalah Desainer
Majalah Desainer
Koleksi Wanita

Hybrid Beauty

Koleksi Wanita Desain koleksi Hybrid Beauty yaiku nggunakake potongan minangka mekanisme slamet. Fitur sing ditetepake yaiku pita, ruffle, lan kembang, lan diwiwiti dening teknik pabrik lan couture tradisional. Iki nggawe teknik couture lawas kanggo hibrida modern, sing romantis, peteng, nanging uga langgeng. Proses desain keseluruhan Hybrid Beauty nyedhiyakake kelestarian kanggo nggawe desain sing ora langgeng.

Portal Cahya Entheng Mangsa Kutha

Light Portal

Portal Cahya Entheng Mangsa Kutha Portal entheng minangka rancangan master Yibin Highspeed Rail City. Pembaharuan gaya urip menehi saran menyang kabeh umur sepanjang taun. Ing jejere Stasiun Kereta Api Berkelajuan Tinggi Yibin sing dioperasikake wiwit wulan Juni 2019, Pusat Yibin Greenland dumadi saka 160m dhuwur dicampur nggunakake Kembar Towers sing nduwe arsitektur lan alam kanthi boulevard lanskap dawa. Yibin duwe sejarah luwih saka 4000 taun, nglumpukake kawicaksanan lan budaya kaya endhepan ing kali kasebut nandhani perkembangan Yibin. Kembar Menara Kembar minangka portal cahya kanggo nuntun pengunjung uga landmark kanggo warga padha nglumpuk.

Klinik Pergigian

Clinique ii

Klinik Pergigian Clinique ii minangka klinik ortodontik pribadi kanggo pimpinan pendapat lan luminary sing nglamar lan riset teknik lan bahan sing paling canggih ing disiplin. Arsitek nggambarake konsep implan adhedhasar panggunaan orthodontic khas piranti medis presisi dhuwur minangka prinsip desain ing saindenging papan. Lumahing tembok njero ruangan lan perabotan nggabungake kanthi apik ing cangkang putih kanthi corian saka corian kuning sing nggunakake teknologi medis sing apik.

Headquarter Megalopolis X Shenzhen

Megalopolis X

Headquarter Megalopolis X Shenzhen Megalopolis X bakal dadi pusat anyar ing tengah wilayah teluk sing luwih gedhe, cedhak karo wates antara Hong Kong lan Shenzhen. Rencana master nggabungake arsitektur karo jaringan alas, taman lan ruang umum. Jaringan transportasi ndhuwur lan ing ngisor iki direncanakake kanthi maksimal konektivitas ing kutha. Jaringan infrastruktur lestari ing ngisor iki bakal nyedhiyakake sistem kanggo pendinginan distrik lan perawatan sampah otomatis kanthi lancar. Tujuane yaiku kanggo nggawe kerangka rencana master kreatif babagan carane kutha bakal dirancang ing mangsa ngarep.

Gantung Kupu

Butterfly

Gantung Kupu Pancing kupu kasebut entuk jenenge karo bentuk kupu sing mabur. Perabot minimalis sing bisa dirakit kanthi cara sing trep amarga desain komponen sing kapisah. Para pangguna bisa kanthi cepet ngumpulake hanger kanthi tangan gundhul. Yen prelu mindhah, gampang diangkut sawise bubar dibongkar. Instalasi mung mbutuhake rong langkah: 1. stack loro pigura dadi siji X; lan nggawe bunder sing digawe inten ing saben sisih dilapisi. 2. geser potongan kayu liwat bunder sing dilapisi berlapis ing sisih loro kanggo nyangga pigura

Pusat Budaya Rethink Abad Tengah

Medieval Rethink

Pusat Budaya Rethink Abad Tengah Rethink Abad Pertengahan minangka tanggapan kanggo komisi swasta kanggo mbangun Pusat Budaya kanggo desa cilik sing ora dikandhani ing Propinsi Guangdong, sing udakara 900 taun menyang Dinasti Song. Sekawan patang tingkat, pangembangan 7000 sqm dipusatake ing tatanan rock kuna sing dikenal minangka Ding Qi Stone, minangka simbol asal saka desa kasebut. Konsep desain proyek iki adhedhasar nuduhake sejarah lan budaya saka desa kuna nalika nyambung karo lawas lan anyar. Pusat Budaya minangka salah sawijining conto saka desa kuno lan transformasi menyang arsitektur kontemporer.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.