Majalah Desainer
Majalah Desainer
Photoinstallation

Decor

Photoinstallation Ing bangunan model aku pengin menehi pikiran babagan kasunyatan, manawa kita nimbang kita lan ndeleng minangka skenario menyang skenario sing dibayangake. Skenario kanthi alami lan gampang rusak. Apa sing ana ing mburi utawa apa sing bakal kedadeyan nalika cetakan hiasan bisa uga ora minangka ramalan sing bakal teka, nanging nggawe proses anyar. Gambar liyane apa sing bakal kelakon nalika acara wis rampung.

Jeneng proyek : Decor, Jeneng desainer : Johanna Mårtensson, Jeneng Klien : Johanna Mårtensson.

Decor Photoinstallation

Desain luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain platinum ing kompetisi desain game dolanan, game lan hobi. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain para pemenang penghargaan platinum kanggo nemokake akeh karya desain game, dolanan, lan game hobi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Legenda desain dina

Perancang legendaris lan karya penghargaan sing bisa ditampa.

Desain Legenda minangka desainer sing misuwur banget sing nggawe World kita dadi papan sing apik kanthi rancangan sing apik. Temokake desainer legendaris lan desain produk inovatif, karya seni asli, arsitektur kreatif, desain busana lan strategi desain sing luar biasa. Seneng lan njelajah karya desain asli saka para perancang, seniman, arsitek, arsitek, inovator lan merek ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo desain kreatif.