Majalah Desainer
Majalah Desainer
Photoinstallation

Decor

Photoinstallation Ing bangunan model aku pengin menehi pikiran babagan kasunyatan, manawa kita nimbang kita lan ndeleng minangka skenario menyang skenario sing dibayangake. Skenario kanthi alami lan gampang rusak. Apa sing ana ing mburi utawa apa sing bakal kedadeyan nalika cetakan hiasan bisa uga ora minangka ramalan sing bakal teka, nanging nggawe proses anyar. Gambar liyane apa sing bakal kelakon nalika acara wis rampung.

Jeneng proyek : Decor, Jeneng desainer : Johanna Mårtensson, Jeneng Klien : Johanna Mårtensson.

Decor Photoinstallation

Desain luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain platinum ing kompetisi desain game dolanan, game lan hobi. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain para pemenang penghargaan platinum kanggo nemokake akeh karya desain game, dolanan, lan game hobi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Tim desain dina

Tim desain paling apik ing donya.

Kadhangkala sampeyan kudu tim desainer sing gedhe banget kanggo desain kanthi saestu desain. Saben dina, kita nampilake tim desain sing inovatif lan kreatif sing apik kanggo ngasilake penghargaan. Jelajahi lan nemokake arsitektur asli lan kreatif, desain, mode, desain grafis lan strategi desain sing apik saka tim desain ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo karya asli dening desainer master agung.