Majalah Desainer
Majalah Desainer
Photoinstallation

Decor

Photoinstallation Ing bangunan model aku pengin menehi pikiran babagan kasunyatan, manawa kita nimbang kita lan ndeleng minangka skenario menyang skenario sing dibayangake. Skenario kanthi alami lan gampang rusak. Apa sing ana ing mburi utawa apa sing bakal kedadeyan nalika cetakan hiasan bisa uga ora minangka ramalan sing bakal teka, nanging nggawe proses anyar. Gambar liyane apa sing bakal kelakon nalika acara wis rampung.

Jeneng proyek : Decor, Jeneng desainer : Johanna Mårtensson, Jeneng Klien : Johanna Mårtensson.

Decor Photoinstallation

Desain luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain platinum ing kompetisi desain game dolanan, game lan hobi. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain para pemenang penghargaan platinum kanggo nemokake akeh karya desain game, dolanan, lan game hobi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Wawancara desain dina

Wawancara karo desainer sing misuwur ing jagad.

Waca wawancara lan obrolan pungkasan babagan desain, kreatifitas lan inovasi ing antarane wartawan desainer lan desainer, seniman lan arsitek sing misuwur ing jagad. Deleng proyek desain paling anyar lan desain sing bisa dianugerahi dening desainer, seniman, arsitek lan produser sing misuwur. Temokake wawasan anyar babagan kreatifitas, inovasi, seni, desain lan arsitektur. Sinau babagan proses desain para perancang gedhe.