Majalah Desainer
Majalah Desainer
Seni

Metamorphosis

Seni Situs kasebut ana ing wilayah Keihin Industrial ing pinggiran Tokyo. Kumelun kumelun terus-terusan saka pabrik asap industri abot bisa nggambarake gambar negatif kayata polusi lan materialisme. Nanging, foto kasebut wis fokus ing macem-macem aspek pabrik sing nggambarake kaendahan fungsional. Sajrone dina, pipa lan struktur nggawe pola geometris kanthi garis lan tekstur lan skala ing fasilitas cuaca nggawe udhara. Ing wayah wengi, fasilitas kasebut diganti dadi beteng kosmis misteri sing film sci-fi ing taun 80an.

Sosial Lan Luang

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosial Lan Luang Garis horisontal lan vertikal intersect liyane kanggo mbentuk kothak. Saben kothak minangka platform komunikasi, uga sumber konsep desain bar wiski. Ing babagan pangirit energi lan pangayoman lingkungan, desainer nggunakake lampu energi LED ing saindhenging garis. Kanggo njaga kualitas udara ing garis kasebut, desain kasebut milih jendhela saka sisih lor nganti kidul, sing bisa ngatasi udhara alami.

Aula Pameran

City Heart

Aula Pameran Saka arsitektur kutha dadi indeks mangertos lan nimbang desain imbang, ekspresi kutha sing dipadhetke ing telung papan, liwat konstruksi lan pembangunan kutha kanggo ningkatake perusahaan, perspektif kutha lan masarakat babagan pangowahan kutha lan ciri kutha lan kutha lempitan iklim minangka ijol-ijolan kanggo mahami pangrancang babagan kutha, luwih dhisik ndeleng kutha supaya bisa ndeleng masa depane.

Lampu Meja

Oplamp

Lampu Meja Oplamp dumadi saka badan keramik lan pangkalan kayu padat sing dipasangake sumber cahya sing dipimpin. Thanks kanggo wujud, sing diolehake kanthi gabungan telung kon, awak Oplamp bisa diputus dadi telung posisi sing khas sing nggawe macem-macem jinis cahya: lampu meja dhuwur kanthi lampu ambien, lampu meja murah kanthi lampu ambien, utawa lampu loro. Saben konfigurasi lampu conthong ngidini paling sethithik salah sawijining sinar cahya kanggo sesambungan kanthi alami karo setelan arsitektur sekitar. Oplamp dirancang lan digawe kanthi kerajinan tangan ing Italia.

Lampu Meja Luwes

Poise

Lampu Meja Luwes Tampilan akrobatik Poise, lampu meja sing dirancang dening Robert Dabi saka Unform. Studio ganti antarane statis lan dinamis lan dedeg piadeg gedhe utawa cilik. Gumantung saka proporsi ing antarane cincin sing cahya lan lengen sing dicekel, garis intersect utawa tangen menyang bunder kasebut kedadeyan. Yen dilebokake ing rak sing luwih dhuwur, dering bisa nutup rak; utawa kanthi miring dering, bisa nutul tembok ing saubengƩ. Tujuan saka imbuhan iki yaiku supaya pemilik bisa melu kreatif lan muter karo sumber cahya kanthi proporsi karo obyek liyane sing ana ing sekitare.

Poster Pameran

Optics and Chromatics

Poster Pameran Judhul Optik lan Chromatik nuduhake debat antarane Goethe lan Newton babagan sifat warna. Perdebatan iki dituduhake saka clash komposisi loro-huruf: siji diwilang, geometri, karo kontur sing tajam, liyane gumantung karo kesan impresionis saka bayangan sing warni. Ing 2014 desain iki dadi sampul Cover Pantone Plus Series Art.