Majalah Desainer
Majalah Desainer
Taman Pribadi

Ryad

Taman Pribadi Tantangan kasebut dumadi ing modern modern omah lan dadi dunyo lan tentrem, komprehensif nggarap wilayah arsitektur lan malang. Prasadine digawe anyar, pakaryan sipil ditindakake ing pavings lan kolam renang renang lan tembok retaining dibangun, nggawe gaweyan besi kanggo tembok, tembok lan pager. Ngolah kebon, irigasi lan waduk, uga pethek, perabotan lan aksesoris uga lengkap.

Cafe Lan Restoran

Roble

Cafe Lan Restoran Gagasan rancangan kasebut dijupuk saka AS steak lan smokehhouse, lan minangka asil tim riset fase pertama, tim riset mutusake nggunakake kayu lan kulit nganggo warna gelap kayata ireng lan ijo, bebarengan karo emas lan wungu emas dijupuk kanthi anget mewah lan cahya mewah. Karakteristik desain yaiku 6 candelier gantung gedhe sing kalebu 1200 baja anodized gawenan tangan. Uga counter bar 9 meter, sing dilapisi payung 275 sentimeter sing kalebu botol apik lan macem-macem, tanpa dhukungan nutupi kontes bar.

Speker

Sperso

Speker Sperso asale saka rong tembung Sperma lan Swara. Bentuk khusus gelembung lan spiker sing ana ing endhas kasebut nuduhake rasa kabecikan lan nembus swara ing sekitar lingkungan kaya geni sperma lanang menyang ovum wanita nalika kawin. Tujuane yaiku kanggo ngasilake lingkungan sing kuat lan berkualitas tinggi ing sekitar lingkungan. Sistem nirkabel ngidini pangguna nyambung ponsel, laptop, tablet lan piranti liyane menyang speaker liwat Bluetooth. Speaker siling iki bisa digunakake khusus ing ruang tamu, kamar turu lan ruang TV.

Riset Arsitektur Lan Pangembangan

Technology Center

Riset Arsitektur Lan Pangembangan Proyek arsitektur Pusat Teknologi duwe pedoman integrasi ensembel arsitektur menyang lanskap lingkungan, papan sing tenang lan kepenak. Idea sing ditetepake nggawe ensembel dadi landmark manungsa, sing diwenehake menyang kecelakaan intelektual sing dibutuhake para peneliti sing bakal tumindak ing kene, ditulis kanthi plastik lan tujuan konstruktif. Desain sing nyenengake lan terpadu ing atap kanthi bentuk cekung lan cembung meh ndemek garis horisontal sing ditetepake kanthi jelas, ciri utama kompleks arsitektur.

Bangku

Ane

Bangku Dhingklik Ane nduwe balungan kayu sing padhet sing katon ngambang kanthi harmoni, nanging bebas saka sikil kayu, ing ndhuwur pigura baja. Desainer negesake manawa kursi, tangan digawe ing kayu sing ramah eco sing wis dikonfirmasi, dibentuk liwat panggunaan unik pirang-pirang potongan kayu sing dipanggonke lan dipotong kanthi dinamis. Nalika njagong ing bangku, rada amba ing sisih mburi lan ngarep rol ing sisih mburi wis rampung kanthi cara sing nyedhiyakake posisi lenggah sing alami lan nyaman. Dhingklik Ane nduweni kerumitan sing tepat kanggo nggawe rampung sing elegan.

Paket Kanggo Teh

Seven Tea House

Paket Kanggo Teh Tea Hall Brand, njupuk gambar sing tumpah lan nyebarake kanthi bebas lan santai, konsep proses nggawe bir teh, kuwat utawa ringkih, ganti tanpa diduga, minangka unsur lukisan teh nalika ngrasakake tèh. Pesona kasual kanggo njupuk tinta minangka tinta lan nggunakake driji minangka pena, ngluncurake pikirane kulawarga bale tawa urip kanthi lanskap. Desain paket asli ngirimake suasana nyaman, nyatakake wektu sing nyenengake kanggo urip bareng karo teh.