Majalah Desainer
Majalah Desainer
Wilayah Umum

Highpark Suites

Wilayah Umum Area Komersial Highpark Suites njelajah integrasi gaya hidup Gen-Y sing apik karo urip, bisnis, luang lan komunitas. Saka lobbies faktor wow menyang pengadilan langit sculptural, aula fungsional, lan ruangan patemon nyenengake wilayah-wilayah amati iki dirancang kanggo warga digunakake minangka tambahan omah. Diilhami dening urip ruangan njero ruangan, fleksibilitas, wektu interaktif, lan gambar warna lan tekstur kutha, MIL Design meksa nindakake wates kanggo nggawe komunitas sing unik, lestari, lan holistik ing ngendi saben papan duwe pikiran lan lingkungan tropis.

Toko Buku, Mall Blanja

Jiuwu Culture City , Shenyang

Toko Buku, Mall Blanja Jato Design ditugasi kanggo ngganti toko buku tradisional dadi papan sing digunakake kanthi dinamis, ora mung dadi pusat blanja nanging uga dadi pusat budaya kanggo acara inspirasi buku lan liya-liyane. Centrepice minangka ruang "pahlawan" ing ngendi pengunjung pindhah menyang lingkungan kayu sing dipasangake luwih entheng ditambah desain sing dramatis. Coklat kaya lantip ana ing langit-langit nalika tangga padha dadi ruang komunal sing nyengkuyung pengunjung lungguh lan maca nalika lungguh ing undhak-undhakan.

Poster

CELLS

Poster Ing tanggal 19 Juli 2017, PIY mbangun bangunan cilik ing Melbourne, Australia. Iki kastil cilik sing dipasang ing 761 komponen, lan dheweke jenenge & Quot; Cells & Quot; Node dirancang minangka tenon benang lan tenon lurus, sing diringkes minangka & Quot; East Tenon & amp; Mortise West & Quot; Sampeyan bakal nemokake produk, kalebu rak-rak, sinau lan rak sepatu, lan sapiturute, kabeh bisa diremehake lan dikelumpukake dadi organisme. Banjur, sampeyan bakal ngrasakake kepinginan kanggo tuwuh kanthi bebas.

Desain Hotel Hotel

Stories Container

Desain Hotel Hotel Wadhah kasebut nggawa barang menyang papan. Hotel kasebut nyedhiyakake papan istirahat kanggo para pengunjung. Papan istirahat yaiku barang sing padha. Pramila nggunakake "wadhah" minangka konsep hotel. Hotel ora mung dadi papan istirahat, nanging uga papan kanthi kapribaden. Saben ruangan duwe ekspresi lan kapribaden dhewe. Mulane nggawe wolung Suite sing beda kaya ing ngisor iki: Indulge, Evolve, WabiSabi, Kembang Bersinar, Pantone, Fantasi, Perjalanan lan Ballerina. Stabil House ora mung papan istirahat, nanging uga dadi stasiun suplai kanggo semangat.

Desain Interior Kantor

Yuli Design Studio

Desain Interior Kantor Ana papan sing akeh kekacoan tandha papan ing arah vertikal, horisontal lan lateral ing dalan-dalan sing ngalangi rupane arsitektur. Iki ndhelikake kepiye cara mbenakake papan tandha supaya bisa nambah lan nganyarke efek sing digawa dening artikel hiasan ruangan kaya ngono. Titik desain interior yaiku ngilangi tata letak sadurunge. Cahya alam wis dikenalake. A loteng dibangun dening ruang sing dhuwur. Ing endi tangga padha ngrubah. Ngganti endi undhak-undhakan ngethok wektu gerakan vertikal. Iki nggawe kemungkinan anyar saka watesan lawas.

Salon Rambut

Taipei Eros

Salon Rambut Rambut rambut adhedhasar geometri warna ireng, putih, lan abu-abu. Tandha awak kanggo nglereni rambut diterjemake menyang massa entitas sculptural. Motif segi tiga mbentuk persagi lan pesawat fungsional saka langit-langit menyang jubin liwat tumindak pil, cut, lan sewing. Bar lampu sing dipasang ing garis sing misahake menehi akeh sabuk lampu, dadi lampu tambahan nalika ngrampungake kahanan langit-langit sing diudhunake. Dheweke ngluwihi lan nggambarake pangilon sing gedhe, ditutup kanthi bebas antarane pesawat lan telung dimensi.