Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kemasan Magnesium

Kailani

Kemasan Magnesium Karya Arome Agency ing identitas grafis lan garis seni kanggo kemasan Kailani didhasarake karo desain minimal lan resik. Minimalisme iki jumbuh karo produk sing mung ana siji bahan, magnesium. Tipografi sing dipilih wis kuwat lan diketik. Iki nggambarake kekuwatan magnesium mineral lan kekuatan produk, sing mulihake vitalitas lan energi kanggo konsumen.

Botol Anggur

Gabriel Meffre

Botol Anggur Aroma nggawe identitas grafis kanggo bokor kolektor Gabriel Meffre sing mengeti 80 taun. Kita nggarap desain karakteristik nalika umur 30-an, dilambangake kanthi grafik kanthi wanita nganggo segelas anggur. Plat warna sing digunakake digunakake kanthi accossing lan stil foil panas kanggo nambah sisih koleksi koleksi.

Bungkusan Panganan

Chips BCBG

Bungkusan Panganan Tantangan kanggo ngetrapake kemasan chip saka merek BCBG kalebu nindakake sawetara bungkusan kanthi cekap karo alam semesta. Paket kasebut kudu dadi minimalis lan modern, nalika nduwe sentuhan krisik iki lan sisih sing nyenengake lan simpatik sing nggawa karakter sing ditarik nganggo pena. Aperitif minangka wayahe sing ora bisa dirasakake.

Tangga

U Step

Tangga Tang tangga U Langkah dibentuk kanthi nggabungake rong profil kothak kothak berbentuk u sing duwe dimensi beda. Kanthi cara iki, tangga dadi dhukungan dhewe yen dimensi ora ngluwihi ambang. Persiyapan sing luwih awal kanggo potongan kasebut nyedhiyakake kepenak. Kemasan lan transportasi potongan langsung iki uga disederhanakake.

Tangga

UVine

Tangga Tangga spiral UVine dibentuk kanthi nggawe profil kothak berbentuk U lan V kanthi mode gantian. Kanthi cara iki, tangga kasebut dadi dhukungan dhewe amarga ora butuh cagak pusat utawa dhukungan perimeter. Liwat struktur modular lan serbaguna, desain kasebut nggawa kesederhanaan sajrone manufaktur, kemasan, transportasi lan instalasi.

Kamar Lemari

Sopron Basket

Kamar Lemari Sopron Basket minangka tim basket wanita kanthi profesional ing Sopron, Hongaria. Amarga iki minangka salah sawijining tim Hong Kong sing paling sukses kanthi 12 cangkir kejuaraan nasional lan entuk papan nomer loro ing Euroleague, manajemen klub kasebut mutusake nandur modal menyang komplek kamar lemari anyar kanggo duwe fasilitas sing cukup bergengsi kanggo klub kasebut, cocog karo kabutuhan pamuter. luwih apik, motivasi lan ningkatake kesatuan.

Tim desain dina

Tim desain paling apik ing donya.

Kadhangkala sampeyan kudu tim desainer sing gedhe banget kanggo desain kanthi saestu desain. Saben dina, kita nampilake tim desain sing inovatif lan kreatif sing apik kanggo ngasilake penghargaan. Jelajahi lan nemokake arsitektur asli lan kreatif, desain, mode, desain grafis lan strategi desain sing apik saka tim desain ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo karya asli dening desainer master agung.