Majalah Desainer
Majalah Desainer
Dering

Dancing Pearls

Dering Mutiara sing nari ing antarane ombak segara sing rame, iki minangka asil inspirasi saka segara lan mutiara lan minangka cincin model 3D. Dering iki dirancang kanthi kombinasi emas lan mutiara warna-warni kanthi struktur khusus kanggo ngetrapake gerakan mutiara ing antarane ombak segara sing rame. Dhiameter pipa dipilih kanthi ukuran sing apik sing nggawe desain cukup kuat kanggo nggawe model bisa digawe.

Amben Kucing

Catzz

Amben Kucing Nalika ngrancang amben kucing Catzz, inspirasi kasebut ditemokake saka kebutuhan kucing lan pamilik, lan kudu nyawijikake fungsi, kesederhanaan lan kaendahan. Nalika ndeleng kucing, fitur geometris sing unik menehi inspirasi kanggo wujud sing resik lan bisa dingerteni. Sawetara pola prilaku khas (kayata gerakan kuping) dadi kalebu pengalaman panganggo kucing. Uga, ngelingi pamilik, tujuwane yaiku nggawe perabotan sing bisa disesuaikan lan ditampilake kanthi bangga. Kajaba iku, penting kanggo njaga perawatan sing gampang. Kabeh desain ramping, geometris lan struktur modular bisa digunakake.

Klub Hiburan

Central Yosemite

Klub Hiburan Bali menyang kesederhanaan urip, srengenge liwat cahya jendhela lan persimpangan bayangan. Supaya luwih bisa nggambarake rasa alami ing papan umum, gunakake desain log kanthi lengkap, gampang lan apik, kenyamanan humanistik, swasana ruang seni sing stres. Nada pesona oriental, kanthi swasana spasial sing unik. Iki minangka ekspresi interior liyane, alami, murni, variabel.

Kemasan Teh Garing

SARISTI

Kemasan Teh Garing Desaine minangka wadhah silinder kanthi warna-warna cerah. Panganggone warna lan bentuk sing inovatif lan madhangi nggawe desain sing harmoni sing nggambarake infus herbal SARISTI. Sing mbedakake desain yaiku kemampuan menehi kemasan modern kanggo kemasan teh garing. Kewan sing digunakake ing kemasan nuduhake emosi lan kahanan sing asring dialami masarakat. Contone, manuk Flamingo nggambarake katresnan, bear Panda nggambarake santai.

Kemasan Minyak Zaitun

Ionia

Kemasan Minyak Zaitun Amarga wong Yunani kuno biasane nglukis lan ngrancang saben amphora minyak zaitun (wadhah) kanthi kapisah, padha mutusake saiki! Dheweke urip maneh lan ngetrapake seni lan tradhisi kuno iki, ing produksi modern kontemporer ing saben botol 2000 sing diproduksi duwe pola sing beda. Saben botol dirancang kanthi individual. Iki minangka desain linear siji-sijine, inspirasi saka pola Yunani kuno kanthi sentuhan modern sing ngrayakake warisan minyak zaitun antik. Iku dudu lingkaran ganas; yaiku garis kreatif sing berkembang terus. Saben lini produksi nggawe 2000 desain beda.

Merek

1869 Principe Real

Merek 1869 Principe Real minangka Pesanggrahan sing dununge ing panggonan paling trendi ing Lisbon - Principe Real. Madonna nembe tuku omah ing lingkungan iki. B & B iki dununge ing istana lawas taun 1869, tetep pesona lawas dicampur karo interior kontemporer, kanthi tampilan mewah lan rasane. Merek iki dibutuhake kanggo nggabungake nilai-nilai kasebut ing logo lan aplikasi merek kanggo nggambarake filosofi akomodasi unik iki. Asile logo sing nyampur font klasik, ngelingake nomer lawang sing lawas, kanthi tipografi modern lan detail ikon amben gaya ing L of Real.

Tim desain dina

Tim desain paling apik ing donya.

Kadhangkala sampeyan kudu tim desainer sing gedhe banget kanggo desain kanthi saestu desain. Saben dina, kita nampilake tim desain sing inovatif lan kreatif sing apik kanggo ngasilake penghargaan. Jelajahi lan nemokake arsitektur asli lan kreatif, desain, mode, desain grafis lan strategi desain sing apik saka tim desain ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo karya asli dening desainer master agung.