Majalah Desainer
Majalah Desainer
Komplek Berkuda

Emerald

Komplek Berkuda Gambar proyek arsitektur lan spasial holistik nggabungake kabeh enem bangunan sing nuduhake identitas fungsional kanggo saben bangunan. Fasad tambahan arena lan kandang sing diarahake menyang inti komposit administratif. Bangunan enem sisi minangka kothak kristal dipasang ing bingkai kayu kaya kalung. Segitiga tembok sing dihiasi nganggo kaca kaca minangka rincian zamrud. Konstruksi putih sudhut mlengkung nyorot lawang mlebu utama. Kothak fasad uga minangka bagean saka ruang batin, sing bisa ditemokake lingkungan liwat web sing transparan. Interioré nerusake tema struktur kayu, nggunakake skala unsur kanggo skala manungsa sing luwih proporsional.

Orkestra Pamicara

Sestetto

Orkestra Pamicara Ansambel orkestra pamicara sing main bebarengan kaya musisi sejati. Sestetto minangka sistem audio multi-saluran kanggo muter trek instrumen kanthi speker beda teknologi lan bahan sing didedikake kanggo kasus swara tartamtu, ing antarane konkrit murni, papan swara kayu lan sungu keramik. Campuran trek lan bagean bakal dadi fisik ing papan sing dirungokake, kaya ing konser nyata. Sestetto minangka orkestra kamar musik sing direkam. Sestetto diproduksi langsung dening para desainer Stefano Ivan Scarascia lan Francesco Shyam Zonca.

Cafe

Perception

Cafe Kafe aran kayu sing anget cilik iki ana ing pojokan dalan ing lingkungan sing sepi. Zona persiapan terbuka terpusat nggawe pengalaman barista sing resik lan ekstensif kanggo pengunjung ing endi wae kursi kursi utawa kursi meja ing cafe. Obyek langit-langit sing diarani "Wit shading" diwiwiti saka sisih mburi zona persiyapan, lan nutupi zona pelanggan kanggo nggawe swasana cafe iki. Iki menehi efek spasial sing ora biasa kanggo pengunjung lan uga dadi media kanggo wong sing pengin ilang pikirane nganggo kopi rasa.

Kursi Kebon Ruangan Umum

Para

Kursi Kebon Ruangan Umum Para minangka seperangkat kursi ruangan umum sing dirancang kanggo nyedhiyakake keluwesan ing setelan ruangan. Rangkaian kursi sing duwe bentuk simetris sing unik lan nyimpang saka saldo visual sing ana ing desain kursi konvensional sing Diilhami kanthi bentuk jungkir sederhana, kursi ing njobo ruangan iki kandel, modern lan nyambut interaksi. Loro-lorone kanthi bobote abot, Para A ndhukung 360 rotasi ing pangkalane, lan Para B ndhukung flipping bidirectional.

Tabel

Grid

Tabel Grid minangka tabel sing dirancang saka sistem kothak sing diilhami dening arsitektur tradisional Tiongkok, ing endi jinis struktur kayu sing diarani Dougong (Dou Gong) digunakake ing macem-macem bagian bangunan. Kanthi nggunakake struktur kayu interlocking tradisional, rakitan tabel uga proses sinau babagan struktur lan ngalami sejarah. Struktur pendukung (Dou Gong) digawe saka bagean modular sing bisa gampang dibedakake yen dibutuhake panyimpenan.

Seri Mebel

Sama

Seri Mebel Sama minangka seri furnitur asli sing nyedhiyakake fungsionalitas, pengalaman emosional lan keunikan liwat bentuk minimal, praktis lan efek visual sing kuat. Inspirasi budaya sing dijupuk saka puisi kostum putaran sing dienggo ing upacara Sama diinterpretasikake kanthi desain liwat teknik geometri konik lan teknik lentur logam. Posisi patung seri dikombinasikake karo kesederhanaan ing bahan, bentuk lan teknik produksi, kanggo menehi fungsi & amp; mupangate estetis. Asil kasebut minangka seri furnitur modern sing nyedhiyakake sentuhan khas kanggo papan urip.

Wawancara desain dina

Wawancara karo desainer sing misuwur ing jagad.

Waca wawancara lan obrolan pungkasan babagan desain, kreatifitas lan inovasi ing antarane wartawan desainer lan desainer, seniman lan arsitek sing misuwur ing jagad. Deleng proyek desain paling anyar lan desain sing bisa dianugerahi dening desainer, seniman, arsitek lan produser sing misuwur. Temokake wawasan anyar babagan kreatifitas, inovasi, seni, desain lan arsitektur. Sinau babagan proses desain para perancang gedhe.