Majalah Desainer
Majalah Desainer
Gulung Kayu Legi Karo Madu

Heaven Drop

Gulung Kayu Legi Karo Madu Langit Drop minangka gulung kayu kayu sing diisi madu murni sing dienggo karo teh. Gagasan kasebut yaiku nggabungake loro panganan sing digunakake kanthi kapisah lan nggawe produk anyar. Perancang kasebut diilhami kanthi struktur gulung kayu, digunakake nganggo bentuk roller minangka kontaner madu lan supaya bisa nggulung gulungan kayu manis sing digunakake bubur godhong kanggo ngisolasi lan ngempal gulungan kayu manis. Wis tokoh Mesir sing digambarake ing permukaan lan amarga Mesir dadi wong pisanan sing ngerti pentinge kayu manis lan nggunakake madu minangka bandha! Produk iki bisa dadi simbol swarga ing cangkir teh.

Panganan

Drink Beauty

Panganan Ngombe Kaendahan kaya permata sing apik banget sing bisa diombe! Kita nggawe gabungan rong obyek sing digunakake kanthi kapisah karo teh: Gula-gula Rock lan irisan lemon. Rancang iki bisa dipangan. Kanthi nambah irisan lemon ing struktur permen rock, rasa bisa dadi luwih apik lan regane panganan mundhak amarga vitamin lemon. Perancang mung ngganti tongkat sing ana kristal permen batu nganggo irisan jeruk garing. Ngombe Kecantikan minangka conto lengkap ing donya modern sing nggawa kaendahan lan efisiensi.

Wedang

Firefly

Wedang Desain iki minangka koktail anyar karo Chia, ide utama yaiku ngrancang koktail sing duwe sawetara fase rasa.Iki desain iki uga dilengkapi warna sing beda-beda sing bisa dideleng ing warna ireng sing cocog kanggo pesta lan klub. Chia bisa nyerep lan ngencengi rempah-rempah lan warna supaya nalika nggawe koktail karo Firefly bisa nemu rasa beda langkah demi langkah.Nilai nutrisi produk iki luwih dibandhingake karo koktail liyane lan iku kabeh amarga nilai nutrisi sing dhuwur lan kalori rendah Chia. . Desain iki minangka bab anyar ing sejarah ombenan lan koktail.

Jamur Es

Icy Galaxy

Jamur Es Alam wis dadi salah sawijining sumber inspirasi sing penting kanggo desainer. Gagasan kasebut teka menyang pikiran para desainer kanthi nggoleki ruang lan gambar Milk Way Galaxy. Aspek paling penting ing desain iki yaiku nggawe wujud sing unik. Akeh desain sing fokus ing pasar kanggo nggawe es sing paling jelas nanging ing desain sing ditampilake iki, para desainer kanthi sengaja fokus ing bentuk sing digawe saka mineral nalika banyu dadi es, dadi luwih jelas para desainer ngowahi cacat alam. dadi efek apik. Desain iki nggawe wangun bundher spherical.

Filter Rokok

X alarm

Filter Rokok X weker, minangka weker kanggo ngrokok supaya bisa ngerteni apa sing ditindakake ing awake dhewe nalika lagi dilakoni. Desain iki minangka saringan rokok generasi anyar. Desain iki bisa dadi pengganti iklan sing larang kanggo ngrokok lan duwe pengaruh luwih akeh marang pikiran para perokok tinimbang pariwara negatif liyane.Ing wis nduwe struktur sing gampang banget, saringan dicap karo tinta sing ora katon sing nutupi area sketsa lan kanthi saben puyute gambar kasebut bakal katon luwih jelas saengga saben puff sampeyan bakal weruh manawa atimu tambah peteng lan ngerti apa sing kedadeyan.

Parkir Sepeda Transformasional

Smartstreets-Cyclepark™

Parkir Sepeda Transformasional Smartstreets-Cyclepark minangka fasilitas parkir mancal sing cekap kanggo loro sepeda-sepeda sing umure sawetara menit kanggo ndandani fasilitas parkir sepeda kanthi cepet ing wilayah kutha tanpa nambah kerumitan ing papan lurung. Perangkat kasebut mbantu nyuda maling bike lan bisa dipasang ing dalan-dalan sing paling sempit, ngeculake nilai anyar saka infrastruktur sing ana. Digawe saka stainless steel peralatan kasebut bisa dadi warna RAL sing cocog lan branded kanggo Panguwasa Lokal utawa sponsor. Uga bisa digunakake kanggo mbantu ngerteni rute Siklus. Bisa dikonfigurasi supaya cocog karo ukuran utawa gaya kolom.

Wawancara desain dina

Wawancara karo desainer sing misuwur ing jagad.

Waca wawancara lan obrolan pungkasan babagan desain, kreatifitas lan inovasi ing antarane wartawan desainer lan desainer, seniman lan arsitek sing misuwur ing jagad. Deleng proyek desain paling anyar lan desain sing bisa dianugerahi dening desainer, seniman, arsitek lan produser sing misuwur. Temokake wawasan anyar babagan kreatifitas, inovasi, seni, desain lan arsitektur. Sinau babagan proses desain para perancang gedhe.