Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lampu Sekitar

25 Nano

Lampu Sekitar 25 Nano minangka alat cahya seni kanggo makili ephemeral lan permanen, lair lan seda. Nggarap Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, sing visi ngrampungake gelung daur ulang kaca kanthi sistematik kanggo masa depan sing sustainable, 25 Nano milih gelembung sing rada ringkih minangka medium kontras karo kaca padat kanggo nampilake ide kasebut. Ing instrumen kasebut, shimmer sing entheng liwat siklus urip gelembung, menehi warna warna lan bayangan kaya pelangi lan lingkungan, nggawe suasana impen ing sekitar pangguna.

Lampu Tugas

Linear

Lampu Tugas Teknik lenturan tabung Linear Light digunakake banget kanggo ngasilake bagean kendaraan. Garis sudut berlarung diwujudake kanthi kontrol tliti saka pabrikan Taiwanese, saéngga nduwe bahan minimal kanggo mbangun bobot cahya, Linear Light, kuwat, lan portabel; becik kanggo madhangi interior modern. Iki ditrapake flicker-free chip dimming LED chip, kanthi fungsi memori sing diaktifake volume sadurunge. Tugas Linear dirancang kanggo dipasang kanthi gampang dening pangguna, dumadi saka bahan sing ora beracun lan dilengkapi karo kemasan; nindakake sing paling apik kanggo nyuda pengaruh lingkungan.

Ruang Kerja

Dava

Ruang Kerja Dava dikembangake kanggo kantor ruang terbuka, sekolah lan universitas ing ngendi fase kerja sing sepi lan klempakan penting. Modul nyuda gangguan akustik lan visual. Amarga wujud segitiga, perabotan minangka ruang efisien lan ngidini macem-macem pilihan susunan. Bahan-bahan Dava yaiku WPC lan wol dirasakake, kalorone bisa diodifikasi. Sistem plugin ndandani tembok loro menyang tabletop lan negesake kesederhanaan kanggo produksi lan penanganan.

Omah Omah

Brooklyn Luxury

Omah Omah Diilhami dening semangat klien kanggo residu sejarah sing sugih, proyek iki nggambarake adaptasi fungsionalitas lan tradhisi kanggo maksud saiki. Dadi, gaya klasik dipilih, dicocogake lan diwenehi gaya kanon saka desain kontemporer lan teknologi modern, bahan novel kualitas apik menehi kontribusi kanggo nggawe proyek iki - permata Arsitektur New York. Pengeluaran samesthine bakal luwih saka 5 yuta dolar Amerika, bakal menehi premis nggawe interior sing apik lan opulent, nanging uga fungsional lan kepenak.

Prabot Sing Cerdas

Fluid Cube and Snake

Prabot Sing Cerdas Hello Wood nggawe garis perabot ruangan kanthi fungsi cerdas kanggo ruang masarakat. Nggawe maneh jinis perabot umum, dheweke nggawe instalasi visual lan fungsional kanthi visual, nampilake sistem lampu lan outlet USB, sing mbutuhake integrasi panel solar lan baterei. Snake minangka struktur modular; unsur-unsur kasebut variabel supaya cocog karo situs sing diwenehake. Fluid Cube minangka unit tetep kanthi sisih ndhuwur kaca sing nduwe sel surya. Studio percaya manawa tujuan desain yaiku kanggo ngowahi artikel sing dienggo saben dina dadi obyek sing tresna.

Meja Makan

Augusta

Meja Makan Augusta nyithak ulang meja meja klasik. Minangka makili generasi sadurunge, desain kasebut katon tuwuh saka akar sing ora katon. Sikil meja orientasi inti inti iki, nganti tekan tabletop sing cocog karo buku. Kayu walnut Eropa sing dipilih kanggo menehi kawicaksanan lan wutah. Kayu biasane dibuwang dening produsen perabot digunakake kanggo menehi tantangan kanggo nggarap. Knot, retak, angin gonjang-ganjing lan swiwi unik nyritakake uripe wit. Keunikan kayu ngidini crita iki urip ing perabot pusaka kulawarga.

Wawancara desain dina

Wawancara karo desainer sing misuwur ing jagad.

Waca wawancara lan obrolan pungkasan babagan desain, kreatifitas lan inovasi ing antarane wartawan desainer lan desainer, seniman lan arsitek sing misuwur ing jagad. Deleng proyek desain paling anyar lan desain sing bisa dianugerahi dening desainer, seniman, arsitek lan produser sing misuwur. Temokake wawasan anyar babagan kreatifitas, inovasi, seni, desain lan arsitektur. Sinau babagan proses desain para perancang gedhe.