Majalah Desainer
Majalah Desainer
Troli Jorok

Kali

Troli Jorok Troli langkah iki minangka salah sawijining unsur saka seri K desainer kanggo merek QUISO. Iki digawe saka kayu padhet sing apik banget. Desain sing kuat lan mantep ndadekake becik kanggo ngladeni alkohol ing meja restoran. Kanggo safety lan keanggunan layanan kasebut, kaca tingal digantung saka teduh, gendul kasebut ora disepelekake karo lapisan tanpa slip, rodha industri duwe rol lan senyap sing apik.

Troli Multifungsi

Km31

Troli Multifungsi Patrick Sarran nggawe Km31 kanggo spektrum sing akeh nggunakake restoran. Watesan utama yaiku multifungsi. Troli iki bisa digunakake kanthi siji kanggo ngladeni siji meja, utawa saurutan karo wong liya kanggo prasmanan. Desainer nyiptakake ndhuwur Krion kanthi artikulasi dipasang ing pangkalan rodha sing padha dirancang kanggo macem-macem troli kayata KEZA, lan mengko Kvin, Taman Herba, lan Kali, kanthi jeneng seri K. Kekerasan Krion ngidini rampung lengkap bakal dipilih, kanthi stabilitas sing dibutuhake kanggo panyiapan mewah.

Mesin Kopi Otomatis

F11

Mesin Kopi Otomatis Garis sing apik lan elegan, resik lan bahan sing apik kanggo nggawe desain F11 pas karo lingkungan profesional lan domestik. Tampilan tutul 7 "tampilan tutul gampang banget lan intuisi. F11 minangka" siji sentuhan "mesin ing ngendi sampeyan bisa ngatur minuman pilihan sampeyan kanggo pilihan kanthi cepet. Panyuwunan unit bubuk sing wis ditawen bisa nawakake espresso tekanan utawa tekanan reguler tanpa tekanan lan gondho dijamin dening lading rata keramik.

Piranti Keamanan

G2 Face Recognition

Piranti Keamanan bahan lan desain desain sing berkualitas kanthi luhur nggawe piranti pangenalan keamanan iki apik, apik banget lan mantep. Teknologi majeng ing njero minangka salah sawijining sing paling cepet ing jagad lan tepat, ora ana sing bisa ngapusi algoritma kasebut. Produk bukti banyu kanthi swasana sing nyebabake cahya sisih mburi nggawe swasana ati sanajan ing kantor sing paling adhem. Ukuran kompak ndadekake pas meh ing endi wae lan wujud ngidini posisi dipimpin kanthi horisontal utawa vertikal.

Perabot Sing Berkembang

dotdotdot.frame

Perabot Sing Berkembang Omah-omah sing saya cilik saya mundhak, mula butuh perabot sing entheng sing serba guna. Dotdotdot.Frame minangka sistem perabotan seluler sing bisa dipersonalisasi pertama ing pasar. Kanthi efektif lan kompak, bingkai bisa dipasang ing tembok utawa bocor kanggo gampang dilebokake ing sacedhake omah. Lan kustomisasi kasebut asalé saka 96 bolongan lan aksesoris sing luwih lengkap kanggo didandani. Gunakake siji utawa gabung karo macem-macem sistem kanthi perlu - ana kombinasi tanpa wates.

Sistem Ngisi Sampah Daur Ulang

Spider Bin

Sistem Ngisi Sampah Daur Ulang Spider bin minangka solusi universal lan ekonomi kanggo ngurutake bahan daur ulang. Klompok tongkat pop-up digawe kanggo omah, kantor utawa ing njobo. Siji item duwe rong bagéan dhasar: pigura lan tas. Iki gampang dipindhah saka siji panggonan menyang papan liya, luwih gampang kanggo transportasi lan nyimpen, amarga bisa warata nalika ora dienggo. Para panuku tuku bin spider online ing ngendi bisa milih ukuran, jumlah Spider Bins lan jinis tas miturut kebutuhan.

Legenda desain dina

Perancang legendaris lan karya penghargaan sing bisa ditampa.

Desain Legenda minangka desainer sing misuwur banget sing nggawe World kita dadi papan sing apik kanthi rancangan sing apik. Temokake desainer legendaris lan desain produk inovatif, karya seni asli, arsitektur kreatif, desain busana lan strategi desain sing luar biasa. Seneng lan njelajah karya desain asli saka para perancang, seniman, arsitek, arsitek, inovator lan merek ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo desain kreatif.