Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kantor

Phuket VIP Mercury

Kantor Adhedhasar tema keterbukaan lan eksplorasi jero merek, njelajah desain lan nggawe integrasi visual babagan extensibilitas visual lan crita merek karo planet kasebut minangka unsur kreatif utama. Rencana kasebut ngatasi telung masalah ing ngisor iki kanthi pikirane visual anyar: Imbangan ruang lan fungsi ruang; Divisi lan gabungan ruang fungsional; Reguler lan owah-owahan gaya ruang dhasar.

Situs Web

Travel

Situs Web Desain kasebut nggunakake gaya minimalis, supaya ora kakehan pengalaman pangguna karo informasi sing ora perlu. Sampeyan uga angel banget nggunakake gaya minimalis ing industri perjalanan wiwit padha karo desain sing gampang lan jelas, pangguna kudu entuk informasi lengkap babagan lelungan kasebut lan iki ora gampang digabung.

Tuwung Kopi Lan Piring

WithDelight

Tuwung Kopi Lan Piring Nglayani panganan sing nganggo ukuran cokotan kanthi gigir ing sisih kopi, kalebu budaya saka macem-macem budaya. Nanging, saos konvensional, ngrawat geser menyang cangkir kopi panas lan kelet utawa udan saka tumpahan kopi. Kanggo ngindhari iki, cangkir kopi iki duwe saucer kanthi slot darmabakti supaya kopi ngruwat ing panggonan. Amarga kopi minangka salah sawijining minuman panas sing nyintesis, ningkatake kualitas pengalaman ngombe kopi penting kanggo gegayutan saben dinane.

Merek Lan Kemasan

Leman Jewelry

Merek Lan Kemasan Solusi Visual kanggo identitas anyar Leman Barang minangka sistem anyar sing lengkap kanggo mbabarake rasa mewah, kepenak lan canggih. Logam anyar sing diilhami dening proses kerja Leman, layanan desain haute couture, kanthi nggawe kabeh bentuk berlian sing ngubengi simbol bintang utawa simbol cemlorot, nggawe simbol sing canggih lan uga nyuarakake efek sing sumunar berlian. Saklajengipun, kabeh bahan tambahan digawe karo rincian kualitas kanggo nyorot lan nambah mewah kabeh unsur visual anyar.

Pameran

LuYu

Pameran Art mempengaruhi urip lan urip nggawa refleksi lan interpretasi seni sing jero. Jarak antarane seni lan urip bisa uga diwiwiti saben dina. Yen sampeyan mangan kabeh panganan kanthi ati-ati, sampeyan bisa nggawe seni dadi seni. Pencipta desainer uga seni, sing digawe kanthi pikirane dhewe. Teknik minangka alat, lan ekspresi minangka asil. Mung kanthi pikirane, bakal ana karya sing apik.

Lobi Bangunan Omah Lan Ruang Tamu

Light Music

Lobi Bangunan Omah Lan Ruang Tamu Kanggo Light Music, lobi omah lan desain ruangan, Armand Graham lan Aaron Yassin saka New York City adhedhasar A + A Studio pengin nyambungake ruang kasebut menyang tetanggan dinamis Adams Morgan ing Washington DC, ing papan pemandangan hiburan wengi lan musik, saka jazz menyang Go-go to rock punk lan elektronik mesthi dadi pusat. Iki minangka inspirasi kreatife; Asil minangka ruang unik sing nggabungake metode fabrikasi digital kanthi ujung nganggo teknik artisanal tradisional kanggo nggawe jagad immersive kanthi nadi lan irama dhewe sing menehi pamuji marang musik asli DC sing sregep.

Legenda desain dina

Perancang legendaris lan karya penghargaan sing bisa ditampa.

Desain Legenda minangka desainer sing misuwur banget sing nggawe World kita dadi papan sing apik kanthi rancangan sing apik. Temokake desainer legendaris lan desain produk inovatif, karya seni asli, arsitektur kreatif, desain busana lan strategi desain sing luar biasa. Seneng lan njelajah karya desain asli saka para perancang, seniman, arsitek, arsitek, inovator lan merek ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo desain kreatif.