Majalah Desainer
Majalah Desainer
Aula Pameran

City Heart

Aula Pameran Saka arsitektur kutha dadi indeks mangertos lan nimbang desain imbang, ekspresi kutha sing dipadhetke ing telung papan, liwat konstruksi lan pembangunan kutha kanggo ningkatake perusahaan, perspektif kutha lan masarakat babagan pangowahan kutha lan ciri kutha lan kutha lempitan iklim minangka ijol-ijolan kanggo mahami pangrancang babagan kutha, luwih dhisik ndeleng kutha supaya bisa ndeleng masa depane.

Lampu Meja

Oplamp

Lampu Meja Oplamp dumadi saka badan keramik lan pangkalan kayu padat sing dipasangake sumber cahya sing dipimpin. Thanks kanggo wujud, sing diolehake kanthi gabungan telung kon, awak Oplamp bisa diputus dadi telung posisi sing khas sing nggawe macem-macem jinis cahya: lampu meja dhuwur kanthi lampu ambien, lampu meja murah kanthi lampu ambien, utawa lampu loro. Saben konfigurasi lampu conthong ngidini paling sethithik salah sawijining sinar cahya kanggo sesambungan kanthi alami karo setelan arsitektur sekitar. Oplamp dirancang lan digawe kanthi kerajinan tangan ing Italia.

Lampu Meja Luwes

Poise

Lampu Meja Luwes Tampilan akrobatik Poise, lampu meja sing dirancang dening Robert Dabi saka Unform. Studio ganti antarane statis lan dinamis lan dedeg piadeg gedhe utawa cilik. Gumantung saka proporsi ing antarane cincin sing cahya lan lengen sing dicekel, garis intersect utawa tangen menyang bunder kasebut kedadeyan. Yen dilebokake ing rak sing luwih dhuwur, dering bisa nutup rak; utawa kanthi miring dering, bisa nutul tembok ing saubengé. Tujuan saka imbuhan iki yaiku supaya pemilik bisa melu kreatif lan muter karo sumber cahya kanthi proporsi karo obyek liyane sing ana ing sekitare.

Poster Pameran

Optics and Chromatics

Poster Pameran Judhul Optik lan Chromatik nuduhake debat antarane Goethe lan Newton babagan sifat warna. Perdebatan iki dituduhake saka clash komposisi loro-huruf: siji diwilang, geometri, karo kontur sing tajam, liyane gumantung karo kesan impresionis saka bayangan sing warni. Ing 2014 desain iki dadi sampul Cover Pantone Plus Series Art.

Dering

Gabo

Dering Dering Gabo dirancang kanggo nyengkuyung wong supaya bisa ndeleng maneh babagan dolanan sing biasane ilang nalika diwasa. Perancang kasebut diilhami kanthi kenangan kanggo mirsani putrane sing diputer kanthi kiub warni sing warni. Pangguna bisa muter nganggo cincin kanthi muter loro modul independen. Kanthi nindakake iki, warna warna permata utawa posisi modul bisa dicocogake utawa dilalekake. Kejabi aspek dolanan, pangguna duwe pilihan nganggo cincin liyane saben dina.

Hiburan

Free Estonian

Hiburan Ing kriya unik iki, Olga Raag nggunakake koran Estonia wiwit taun nalika mobil kasebut diprodhuksi ing taun 1973. Koran-koran kuning ing Perpustakaan Nasional dipoto, diresiki, diatur, lan diowahi kanggo digunakake ing proyek kasebut. Asil pungkasan dicithak ing materi khusus sing digunakake ing mobil, sing bakal suwene 12 taun, lan udakara 24 jam ditrapake. Estonia Gratis minangka mobil sing narik perhatian, wong sing duwe energi positif lan nostalgia, emosi bocah. Iki ngundang rasa penasaran lan keterlibatan saka kabeh wong.

Legenda desain dina

Perancang legendaris lan karya penghargaan sing bisa ditampa.

Desain Legenda minangka desainer sing misuwur banget sing nggawe World kita dadi papan sing apik kanthi rancangan sing apik. Temokake desainer legendaris lan desain produk inovatif, karya seni asli, arsitektur kreatif, desain busana lan strategi desain sing luar biasa. Seneng lan njelajah karya desain asli saka para perancang, seniman, arsitek, arsitek, inovator lan merek ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo desain kreatif.