Majalah Desainer
Majalah Desainer
Patung Umum

Bubble Forest

Patung Umum Gelembung Forest minangka patung umum digawe saka stainless steel tahan asam. Iki dipadhangi lampu karo lampu LED RGB LED sing ngidini patung kasebut ngalami metamorfosis sing luar biasa nalika srengenge srengenge. Iki digawe minangka refleksi kemampuan tanduran ngasilake oksigen. Hutan judhul dumadi saka 18 batang / batang baja sing dipungkasi nganggo makutha kanthi bentuk konstruk balung sing makili gelembung udara siji. Gelembung Forest nuduhake flora terestrial uga sing dingerteni saka sisih tlaga tlaga, segara lan segara

Omah Kulawarga

Sleeve House

Omah Kulawarga Omah sing saestu unik iki dirancang dening arsitek lan sarjana Adam Dayem lan bubar menang ing papan kaping pindho ing kompetisi American-Architects US Building of Year. Omah 3-BR / 2.5-bath wis lenggah ing lapangan terbuka, gulung, ing papan sing menehi privasi, uga pemandangan lembah lan gunung sing dramatis. Minangka enigmatic kaya praktis, struktur kasebut wis digawe diagram kanthi simtomatis minangka rong volume lengan kaya intake. Fasad kayu kayu sing terus-terusan menehi omah kanthi tekstur sing kasar lan cuaca, reprinterasi kontemporer saka lumbung lawas ing Lembah Hudson.

Koper Kelestarian

Rhita

Koper Kelestarian Majelis lan ngrampungake dirancang kanggo sabab kelestarian. Kanthi sistem struktur engsel Inovatif sing dirancang, 70 persen bagean dikurangi, ora lem utawa rivet kanggo fiksasi, ora ana jahitan saka njero batin, supaya luwih gampang didandani, lan ngudhunake 33 persen volume kargo, pungkasane, ngluwihi koper siklus urip. Kabeh bagean bisa dituku kanthi masing-masing, kanggo ngganti koper dhewe, utawa ganti bagean, ora ana koper sing bali kanggo ndandani pusat sing dibutuhake, ngirit wektu lan nyuda jejak karbon.

Kursi Logam Njaba

Tomeo

Kursi Logam Njaba Sajrone 60-an, desainer visiat nggawe perabot plastik pisanan. Bakat desainer sing ditambah karo versatility zat kasebut nyebabake kebutuhan kasebut. Loro desainer lan konsumen dadi kecanduan. Dina iki, kita ngerti beboyo lingkungane. Isih, teras restoran tetep diisi kursi plastik. Iki amarga pasar nawakake sithik. Donya desain tetep akeh diprodhuksi karo pabrikan saka perabot baja, sanajan desain desain ulang wiwit pungkasan abad kaping 19 ... Mangkene kelahiran Tomeo: kursi baja baja sing modern, entheng lan bisa dibandhingke.

Papan Seni

Surely

Papan Seni Iki minangka seni, kasual lan toko kabeh nggabungake dadi siji ing sawijining ruangan. Wiwit arsitektur sing dadi pabrik sideline hook sandhangan negara. Bangunan kabeh nahan tekstur tembok sing mottled, minangka tekstur lapisan ing papan, nggawe kontras beda karo njaba, uga nggawe pengalaman ruang. Nilar dekorasi banget, nggunakake dekorasi alus kanggo tampilan sing nggawe rasa santai. Kontras antarane penciptaan lan tahap awal luwih fleksibel kanggo pangembangan ruang sing lestari ing mangsa ngarep.

Identitas Merek

Pride

Identitas Merek Kanggo nggawe desain merek Pride, tim kasebut nggunakake studi pamirsa target kanthi pirang-pirang cara. Nalika tim kasebut nggawe desain logo lan identitas perusahaan, prekara kasebut nyathet aturan psiko-geometri - pangaribawa saka bentuk geometri ing jinis psycho tartamtu lan pilihane. Uga, desain kasebut kudu nyebabake emosi tartamtu ing kalangan pamirsa. Kanggo nggayuh asil sing dikarepake, tim kasebut nggunakake aturan babagan efek warna ing sawijining wong. umume, asil kasebut nyebabake pengaruh desain kabeh produk ing perusahaan.