Majalah Desainer
Majalah Desainer
Desain Interior Komersial

KitKat

Desain Interior Komersial Wakil konsep lan sakabehe merek kanthi cara inovatif liwat desain toko, khusus kanggo pasar Kanada lan Yorkdale. Nggunakake pengalaman pop munggah lan lokasi internasional kanggo nggawe anyar lan mikirake pengalaman kabeh. Gawe toko sing fungsional, sing bisa ditindakake kanthi trafik gedhe banget.

Desain Interior

Arthurs

Desain Interior Panggangan grill Amérika Lor, ruang istirahat lan Teras payonane sing ana ing Midtown Toronto ngrayakake menu klasik sing wis dirampungake lan omben-omben sing duwe indikasi. Arthur's Restaurant duwe telung papan sing beda kanggo nikmati (area panedhaan, bar, lan payon rooftop) sing rumangsa seneng banget lan wiyar ing wektu sing padha. Siling kasebut unik kanggo desain panel kayu sing dilengkapi karo venir kayu, didhekake kanggo ningkatake bentuk octagonal saka kamar, lan niru tampilan kristal sing dipotong ing ndhuwur.

Omah Sing Nyenengake Bocah

Fun house

Omah Sing Nyenengake Bocah Desain bangunan iki kanggo sinau bocah lan dolanan, yaiku omah sing nyenengake banget saka bapak super. Desainer nggabungake bahan sehat lan safety kanggo nggawe papan sing apik lan menarik. Dheweke nyoba nggawe omah dolanan bocah sing nyaman lan anget, lan nyoba nambah hubungan wong tuwa. Klien kasebut ngandhani desainer supaya bisa nggayuh 3 tujuan, yaiku: (1) bahan alami lan safety, (2) nggawe bocah lan wong tuwa lan (3) ruang panyimpenan sing cukup. Desainer nemokake cara sing gampang lan jelas kanggo nggayuh tujuan, yaiku ing omah, wiwitan mula ruang kanggo bocah.

Interior Omah

Spirit concentration

Interior Omah Apa papan kanggo omah? Desainer yakin desain kasebut asale saka kebutuhan sing duwe, nggayuh jiwa menyang papan. Mula, para desainer ngetrapake kekuwatan tujuane dening pasangan sing apik banget. Kalorone pihak sing seneng karo materi lan solusi desain sing relevan karo budaya Jepang. Kanggo makili kenangan ing antarane, dheweke mutusake nggunakake macem-macem tekstur kayu kanggo nggawe omah jiwa. Akibate, dheweke nggawe 3 gol konsensus omah sing cocog, yaiku (1) Quiescent,

Omah Kanggo Pengeling-Eling

Memory Transmitting

Omah Kanggo Pengeling-Eling Omah iki nggawa gambar saka omah nganggo balok kayu lan tumpukan bata putih sing surak. Cahya kasebut saka ruang bata putih ing saindenging omah, nggawe suasana khusus kanggo klien. Desainer nggunakake sawetara cara kanggo ngrampungake watesan bangunan iki kanggo kondhisi hawa lan ruang panyimpenan. Kajaba iku, campuran bahan karo memori klien lan wenehi estetika sing anget lan elegan liwat struktur kasebut, nyambungake gaya omah sing unik iki.

Interior Omah

Seamless Blank

Interior Omah Iki minangka griya kanggo nampilake gaya urip wanita sing unik, yaiku desainer grafis lan omah pangusaha. Desainer nyedhiyakake bahan alami kanggo nggambarake pilihan hostess lan njaga wilayah kosong kanggo ngisi barang-barang saka anggota kulawarga. Pawon minangka pusat omah, dirancang khusus kanggo tampilan hostess lan priksa manawa wong tuwa bisa ndeleng ing ngendi wae. Omah sing dilengkapi jubin putih tanpa sempit, lukisan mineral Italia, gelas transparan, lan lapisan bubuk putih kanggo mbukak detail bahan sing elegan.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.